Події

На Буковині знайшли тіло чоловіка, який зник 10 листопада

На Буковині знайшли тіло чоловіка, який зник вранці 10 листопада. Як інформує Національна поліція Чернівецької області, тіло зниклого знайшли сьогодні в обід на території Тарашанського непрацюючого заводу, передає 1news, посилаючись на УНН.

Наголошується, що сьогодні, 20 листопада, у вигрібній ямі непрацюючого заводу в селі Тарашани знайшли тіло мертвого чоловіка, який 10 листопада пішов у ліс та не повернувся додому.

Протягом десяти діб поліцейські спільно з рятувальниками, волонтерами та небайдужими громадянами обстежували територію району. Сьогодні в обід, тіло зниклого знайшли на території Тарашанського непрацюючого заводу.

На місці працює слідчо-оперативна група відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького районного відділу поліції та експерти-криміналісти. Поліцейські оглянули тіло чоловіка та не виявили видимих ознак насильницької смерті.

Для встановлення остаточних причин смерті тіло направили на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо

У серпні правоохоронці Підволочиського району Тернопільської області разом із мешканцями шукали на стихійному сміттєзвалищі кістки юнака, який 17 років тому пішов з дому та не повернувся.

Back to top button