Події

На Буковині п’яний податківець спричинив ДТП, у якій загинула людина – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

ДТП сталася 11 лютого у селі Припруття Чернівецького району


Державне бюро роззслідувань

Державне бюро розслідуань затримало податківця Буковини за ДТП в стані алкогольного сп’яніння, в якій загинула людина. Про це повідомляється на офіційній сторінці ДБР у Facebook.

“Працівники ДБР затримали працівника Новоселицької державної податкової інспекції ГУ ДПС в Чернівецькій області через дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув 26-річний чоловік”, – сказано у повідомленні.

Як зазначається, за попередньою інформацією, 11 лютого 2022 року близько 21:00 у селі Припруття Чернівецького району податківець на власному авто допустив зіткнення з іншою автівкою, водій якої внаслідок виниклої дорожньо-транспортної пригоди загинув на місці події.

1News за темою: Смертельна ДТП у Луцьку: 16-річного водія взяли під варту

“За результатом проходження медичного огляду на стан сп’яніння у крові водія виявлено алкогольні та наркотичні речовини. Слідчі ДБР призначили низку експертиз для перевірки вказаних даних. Посадовця затримано. Деталі трагічної пригоди встановлюються”, – заявили у ДБР.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Попередня кваліфікація: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

1News за темою: Водіїв в Україні зобов’яжуть перевірятися на сп’яніння після ДТП

Нагадаємо, у Запоріжжі 29-річний водій на пішохідному переході збив двох неповнолітніх дівчат.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button