Події

Молодики на Київщині намагалися спалити чоловіка живцем

У Київській області група молодиків ледь не спалила живцем чоловіка, вимагаючи його зізнатися у крадіжці, інформує 1NEWS з посиланням на Відділ комунікації ГУНП у Київській області.

“На спецлінію 102 звернулися лікарі місцевої центральної лікарні, які повідомили, що до них привезли пацієнта з термічними опіками шиї та рук першого та другого ступеню, який має численні забиття та гематоми”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, слідчо-оперативна група встановила, що до помешкання потерпілого в селі Поправка Білоцерківського району незаконно проникли четверо невідомих чоловіків, обличчя яких були закриті медичними масками. Нападники схопили господаря і почали його жорстоко бити, вимагаючи від нього зізнання у вчиненні крадіжки. Після того, як потерпілий заперечив свою причетність до вказаної крадіжки, один із нападників облив його запалювальною сумішшю, яку приніс із собою та підпалив її. Після цього потерпілий також не визнав своєї вини. Нападники загасили вогонь на чоловікові та втекли з місця пригоди.

Також було встановлено, що до скоєння злочину може бути причетний 26-річний місцевий житель, який ніде не працює.

Зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі він перебуває в слідчому ізоляторі до обрання йому міри запобіжного заходу судом. Інші нападники встановленні, поліцейські працюють над їх затриманням.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 127 (катування) та ч. 1 ст. 162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

 

 

 

Back to top button