Події

Мешканця Херсонщини підозрюють у незаконному відчуженні 4,2 гектарів землі на узбережжі Чорного моря

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру громадянину України за фактами шахрайського заволодіння земельними ділянками на узбережжі Чорного моря, а також легалізації майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 209 КК України). Про це 1News повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора.

Гола Пристань

За даними слідства, мешканець м. Гола Пристань Херсонської області організував заволодіння земельними ділянками рекреаційного призначення загальною площею 4,2 га та вартістю понад 6,6 млн грн на узбережжі Чорного моря.

Ділянки вибули із комунальної власності Лазурненської селищної ради на підставі підробленого рішення Скадовського районного суду у Херсонській області.

В подальшому, з метою легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, підозрюваним здійснено реалізацію земельних ділянок через відкриті торги, що організовуються ДП «СЕТАМ», третім заздалегідь невизначеним особам.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням Національної поліції України.

Back to top button