Події

Мешканець Закарпаття пересилав поштою зброю і боєприпаси

У ході проведених заходів уже вилучено стрілецьку зброю, боєприпаси виробництва країн Євросоюзу та вітчизняного виробництва

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону задокументовано факт передачі мешканцем Закарпаття вогнепальної зброї, пристрою для ведения безшумної стрільби та боєприпасів, – повідомляє 1NEWS.

Установлено, що правопорушник намагався передати поштовим відправленням через одну з компаній, що займається доставкою, киянину пістолет марки «Ceska Zbrojovka» моделі «CZ», пристрій для ведения безшумної стрільби до нього та десятки боєприпасів. Після отримання вказаної посилки відправника та отримувача затримано в порядку ст. 208 КПК України.

У ході проведених заходів уже вилучено стрілецьку зброю, боєприпаси виробництва країн Євросоюзу та вітчизняного виробництва: 10 пістолетів, 2 пістолета-кулемета, 11 гвинтівок, 2 РПГ, пластид, тротил, 23 гранати із запалами до них різного ступеня ураження, пристрої безшумної стрільби, набої у великій кількості.

На даний час обшуки ще тривають і за результатами їх проведення будуть вирішені питання щодо повідомлення правопорушникам про підозру та звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Джерело: Генпрокуратура

Back to top button