Події

Киянин напідпитку з ножем напав на матір

У Києві слідчі повідомили про підозру чоловіку за нанесення ножових поранень матері, передає 1NEWS з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Будучи напідпитку, син посварився з матір’ю та вдарив її ножем. Жінку госпіталізували до лікарні, а зловмиснику за скоєне загрожує до восьми років ув’язнення.

До оперативного чергового Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Пожарського кричить жінка та просить допомогти. На місце події виїхали спецпризначенці, слідчо-оперативна група та карета швидкої допомоги.

Як зазначив, тимчасово виконувач командира полку особливого призначення № 2 Сергій Костюк, напередодні між родичами стався конфлікт і син не випускав матір з помешкання:

«Ми негайно піднялись до квартири, а старший син жінки відчинив двері запасним ключем. Потрапивши у помешкання, ми виявили потерпілу з ножовими пораненнями тулуба, а зловмисник перебував у сусідній кімнаті в стані алкогольного сп’яніння і не зміг пояснити свій вчинок. Лікарі надали їй медичну допомогу та госпіталізували до лікарні».

Порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше несудимий 33-річний киянин.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до шести років.

 

 

 

Back to top button