Події

Хворий на ВІЛ згвалтував жінку

47-річному чоловіку, хворому на ВІЛ, який, погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував 40-річну жінку, повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляє прокуратура Запорізької області.

Так, у повідомленні зазначається, що перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 47-річний чоловік, хворий на «Вірус імунодефіциту людини», затягнув потерпілу у хащі та повалив на землю. Злякавшись, жінка почала чинити опір, проте, продовжуючи свій злочинний намір, правопорушник вдарив потерпілу та почав висловлювати погрози. Використовуючи безпорадний стан жінки зловмисник зґвалтував її.

Злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 152 КК України, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачає до 5 років позбавлення волі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, процесуальне керівництво здійснюються Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2.

One Comment

  1. Відрубати прилюдно пуцьку на майдані та відпусти прямо після усікновіння.

Back to top button