Події

Двох колишніх поліцейських на Донеччині судитимуть за побиття людини

На Донеччині до суду скерували обвинувальний акт через побиття двома поліцейськими власника готелю. Про це повідомляє 1NEWS, посилаючись на УНН.

“У ході досудового розслідування встановлено, що 28 квітня 2019 року двоє 26-річних поліцейських та шестеро їх знайомих вживали спиртні напої на альтанці одного з готелів у с. Мелекіно Першотравневого району Донецької області. Коли сп’янілі поліцейські почали вести себе непристойно, власник готелю зробив їм зауваження, у відповідь на що отримав удари кулаками по голові і грудній клітині та врешті втратив свідомість”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що коли потерпілий прийшов до тями і розповів про побиття дружині, поліцейські знову накинулись на нього з кулаками, а також побили його сина, який намагався захистити батька, та погрожували розправою іншим свідкам події, у тому числі пообіцявши спалити готель.

“Внаслідок злочинних дій “стражів порядку” власник готелю отримав забій головного мозку, перелом носа, ребра, а також садна та чисельні забої. Обох поліцейських після вказаної події звільнено із займаних посад. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті”, – повідомили у пресслужбі.

Повідомляється, що до суду скерували обвинувальний акт за ч. 3 ст. 296 (хуліганство, якщо воно вчинено із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) та ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України, за яким експоліцейським загрожує до 5 років ув’язнення.

Нагадаємо, на Запоріжжі експоліцейський наїхав на глухоніму людину.

Back to top button