Події

ДТП на Полтавщині: одна людина загинула, четверо – постраждали

У суботу, 13 липня, між с. Бричківка та с. Сорочин Яр у Полтавській області зіткнулися легкові автомобілі марки Toyota Corolla та ВАЗ-21099. Унаслідок аварії одна особа загинула, ще четверо – постраждали, передає прес-служба поліції області, пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Трагедія сталася близько 18:00 на автодорозі “Полтава – Диканька”. За даними правоохоронців, у Toyota перебували дві особи (чоловік 1988 р. н. та жінка 1986 р. н.), а в автомобілі “ВАЗ” – три (чоловік 1978 р. н., жінка 1980 р. н. та 12-річна дівчинка).

“Усіх п’ятьох доправили до лікарні із травмами різного ступеня тяжкості. На жаль, через кілька годин у реанімації померла пасажирка “ВАЗа”. Її малолітня донька наразі в тяжкому стані в реанімації. Також у тяжкому стані водій “ВАЗ -21099”. Дістали тілесні ушкодження й двоє осіб з “Тойоти”, – розповіли поліцейські.

За попередньою інформацією, ДТП сталася внаслідок виїзду Toyota на зустрічну смугу. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за частиною 2 ст. 286 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого”).

Триває досудове розслідування, під час якого встановлюються всі обставини та причини автоаварії, а також з’ясовується, хто на момент зіткнення керував “Тойотою”.

Раніше у Львівській області в ДТП загинуло двоє підлітків, ще п’ятеро осіб травмувалося.

Back to top button