Події

ДТП на Київщині – Водій легковика напідпитку збив чотирьох людей – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Постраждалі віком від 17 до 20 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості


Поліція Київської області

У Фастівському районі внаслідок наїзду легкового автомобіля четверо осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє поліція Київської області.

“20 лютого близько 19-ї години  по вулиці Трудовій, що в селі Велика Снітинка, 33-річний водій автомобіля Daewoo Sens скоїв наїзд на чотирьох пішоходів”, – йдеться в повідомленні 

Внаслідок автопригоди 4 місцеві жителі віком від 17 до 20 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Усі потерпілі були доставлені до Фастівської ЦРЛ. Згідно з результатами медичного освідування у водія виявлено 2,76 проміле алкоголю в крові.

Зазначається, що автомобіль вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. 

1News за темою: Наїхав на пішоходів: У Луцьку затримали неповнолітнього водія

Нагадаємо, у Чернівцях водій легкового автомобіля здійснив наїзд на двох пішоходів та втік з місця події. Правоохоронці встановили особу порушника та затримали чоловіка.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button