Події

Дії влади щодо впровадження касових апаратів направлені не на детінізацію доходів, а на руйнацію малого і середнього бізнесу, – Проторченко – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Як зазначила експерт, наразі в умовах карантину малий та середній бізнес максимально утискається


фото з відкритих джерел

Дії влади щодо впровадження касових апаратів направлені не на детінізацію доходів, а на руйнацію малого і середнього бізнесу. Про це в ефірі “Першого Незалежного” заявила громадський діяч, експерт з питань національної безпеки Тетяна Проторченко.

Як зазначила Проторченко, наразі в умовах карантину малий та середній бізнес утискається. “Ці люди самозайняті, вони самі собі створюють роботу, самі ще комусь дають робочі місця, утримують свої сім’ї. На тлі економічної кризи їх треба тільки максимально стимулювати”, – сказала вона.

“ФОПи вижили в період жорстких карантинів, коли працювали “Епіцентри” і великі мережі магазинів, вони зуміли вижити. Це люди, у яких є талант, тому що приватна підприємницька діяльність – це як мати голос”, – зауважила Проторченко. 

За її словами, такі дії влади направлені не на детінізацію доходів, а на руйнацію малого і середнього бізнесу. Також Проторченко зазначила, що ФОПи є основою економіки. “Будь-який економіст підтвердить, що якраз не найбільші транснаціональні корпорації, не великий бізнес є основою економіки, а якраз ці люди. Тому що в залежності від відсотка середнього і малого класу, а це середній і малий бізнес, залежить сила економіки”, – повідомила вона.

1News за темою: ФОПи мають лише одну вимогу до влади, але вона їх не чує, – Дорошенко

Нагадаємо, що сьогодні у центрі Києва знову протестували представники руху SaveФОП проти введення обов’язкових касових апаратів. Їх намагалися блокувати силовики. Також поліцейські заборонили їхати в урядовий квартал автомобілю з озвученням.

Нещодавно стало відомо, що у Києві під час акції SaveФОП під будівлею Верховної Ради сталися сутички між протестувальниками та правоохоронцями. Сутички почалися, коли поліція відтискала учасників руху від стін Верховної Ради.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button