Події

Держпідприємство “Київмашсервіс” довели до банкрутства

Правоохоронці встановили, що керівництво держпідприємства без погодження з Мінекономрозвитку та Фондом державного майна на безоплатній основі уклало договори відповідального зберігання та оренди з комерційною структурою

Співробітники Служби безпеки України під час реалізації комплексу заходів, спрямованих на захист об’єктів критичної інфраструктури, встановили факти заволодіння цілісним майновим комплексом ДП «Київмашсервіс», – повідомляє 1NEWS.

Оперативники спецслужби спільно з Націполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури задокументували знищення та доведення до банкрутства ДП «Київмашсервіс», яке перебуває в управлінні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Правоохоронці встановили, що керівництво держпідприємства без погодження з Мінекономрозвитку та Фондом державного майна на безоплатній основі уклало договори відповідального зберігання та оренди з комерційною структурою.

Внаслідок чого цілісний майновий комплекс державного підприємства з балансовою вартістю понад 11 мільйонів гривень протиправно перебуває в управлінні підприємців.

Наразі одному з керівників держпідприємства та фігурантам справи оголошено про підозру в скоєнні злочину.

Джерело: прес-служба СБУ

Back to top button