Події

Члени НЗФ обстріляли Мар’їнку, була поранена жінка – 1News


Жінка перебувала поблизу автобусної зупинки

На Донбасі члени незаконних збройних формувань обстріляли Мар’їнку. Внаслідок цього була поранена жінка. Про це заявив керівник гуманітарної місії “Пролісок” Євген Каплін.

Снаряд упав в центрі міста поблизу автобусної зупинки. Відомо, що зупинка розміщена поблизу місцевої школи №2. 

Внаслідок вибуху постраждала жінка 1957 року народження, яка стояла поблизу зупинки. У неї осколкові поранення лівої кисті та черевної порожнини. Постраждалу госпіталізували до травматологічного відділення.

1News за темою: На Донбасі НЗФ від початку доби обстріляли 22 населені пункти. Людей закликають залишатися вдома

Нагадаємо, незаконні збройні формування здійснили артилерійсько-мінометний удар по Станиці Луганській. Противник пробив стіну в дитячому садку, в результаті чого дві співробітниці установи отримали контузію. 

Обстріл почався сьогодні, 17 лютого, близько 9 ранку і тривав приблизно 40 хвилин. Зараз місцеві чекають повідомлення про початок “тиші”. Постраждалих доставили в лікарню, вони знаходяться в шоковому стані. Серед дітей поранених і травмованих немає, оскільки снаряд потрапив до зали, де не проходили заняття.

Згодом стало відомо про обстріл залізничної станції Кіндрашівська-Нова. Внаслідок обстрілу було пошкоджено станцію та локомотивне депо.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button