Події

Четверо іноземців намагалися пограбувати киянку

Столичні правоохоронці затримали чотирьох іноземців за спробу пограбування місцевої жительки, інформує 1NEWS з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

“До Печерського управління поліції звернулася жінка і розповіла, що невідомі намагалися забрати її сумку з особистими речами. На місце були направлені автопатрулі та слідчо-оперативна група”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, поліцейські поспілкувалися з потерпілою та відібрали пояснення.

“Стало відомо, що до її автомобіля підійшов невідомий і намагався з салону забрати сумку, в якій було близько 2 тис. грн, мобільний телефон і планшет. Коли потерпіла помітила дії зловмисника, правопорушник відштовхнув жінку, кинув сумку на землю, а сам сів у “Фольксваген” і поїхав з місця події. Однак киянка встигла запам’ятати прикмети грабіжника та номерні знаки автомобіля”, – відзначили в поліції.

Правоохоронці відстежили маршрут пересування авто і передали цю інформацію патрулям, які заблокували і зупинили іномарку, де знаходився підозрюваний разом з трьома спільниками.

Як зазначається, зловмисників затримали за ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Це уродженці іншої держави 31-го, 32-х, 33-х і 38-ми років.

За даним фактом слідчі Печерського управління поліції почали кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.2 ст.186 (замах на грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Окрім того, правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів в Києві. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

 

Back to top button