Події

6 – 13 жовтня: Підсумки тижня #Колаборанти ⚖️ До довічного ув’язнення засудили 22-…

6 – 13 жовтня: Підсумки тижня

#Колаборанти
⚖️ До довічного ув’язнення засудили 22-річну мешканку Кіровоградщини, яка за винагороду збирала для російських кураторів інформацію про оборонні підприємства.
⚖️ 15 років позбавлення волі – вирок жителю Дніпра, коригувальнику ракетних обстрілів по аеропорту, житловому будинку, лікарні та будівлі СБУ.

#СтопКорупція
???? Колишньому заступнику міністра юстиції повідомлено про підозру в розтраті понад 10 млн грн під час ліквідації приватного підприємства.
???? На Закарпатті затримали депутата обласної ради. За даними слідства, депутат разом із місцевим кримінальним авторитетом вимагав у бізнесмена 135 тис доларів за «допомогу» в операції з нерухомістю.

#ОрганізованаЗлочинність
???? Правоохоронці України та Румунії за підтримки Євроюсту та Європолу ліквідували міжнародний канал контрабанди наркотиків з Близького сходу до ЄС. В ході річної операції затримали учасників і організаторів злочинної групи.
???? В Одесі знайшли підземні сховища з контрафактними сигаретами, алкоголем і обладнанням для виготовлення цигарок вартістю близько 89 млн грн. Робота з встановлення всіх причетних осіб триває.

#СправаТижня
???? Ідентифіковано двох братів, які навели російську ракету на рідне село Гроза, внаслідок чого загинуло 59 мирних мешканців. Під час окупації вони перейшли на бік ворога, а після деокупації втекли до рф. Їм повідомлено про підозру в державній зраді.

#РеформаПрокуратури
???? Офіс Генпрокурора запрошує фахівців до спеціалізованого підрозділу, який реалізовуватиме проєкт «Прокурор громади». Прийом заявок триває до 19 жовтня включно.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button