Події

19-річний маніяк у Дніпрі влаштував полювання на “непотрібних”

У Дніпрі затримали 19-річного молодика, який вирішив “очистити” вулиці міста від “непотрібних” людей, інформує 1NEWS.

Спочатку він нападав на бездомних і бив їх, а потім взявся за ніж, знімаючи свої напади на відео і викладаючи їх в соціальних мережах.

Копи зуміли вийти на слід хлопця завдяки свідченням однієї з жертв, якій дивом вдалося вижити по десятка ударів ножем, повідомляють “Надзвичайні новини”.

“22-річний хлопець розповів, що в той вечір вийшов прогулятися з товаришем міською набережною, коли на них напала група підлітків – спочатку розпорошили газ, а потім побили і обікрали. Але одному з нападників розбою було мало, він дістав ніж і почав бити свою жертву, знімаючи процес на телефон”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські виявили в мережі відео цього нападу і обіцянку вбити ще 20 чоловік, і взялися за розслідування. Підозрюваного і двох його спільників вдалося оперативно знайти і затримати за лічені години.

Потерпілий відразу ж упізнав нападника, який зараз перебуває в слідчому ізоляторі, йому призначили психіатричну експертизу. Якщо він буде визнаний осудним, за замах на вбивство і пропаганду насильства йому загрожує довічне ув’язнення.

 

 

 

 

Back to top button