Події

10 – 17 травня: Підсумки тижня #Колаборанти У Покровському районі Донеччини ви…

10 – 17 травня: Підсумки тижня

#Колаборанти
???? У Покровському районі Донеччини викрили агентурну мережу. Шестеро місцевих жителів затримані за підозрою в зборі розвідданих для ворога.
???? В Одесі затримали чоловіка за підозрою в коригуванні ракетних ударів по місту, а також по Києву, Полтавській і Житомирській областях.

#СтопКорупція
???? Посадовця регіональної філії Укрзалізниці затримали під час одержання хабаря. За даними слідства, він вимагав 10 млн грн за передачу землі в оренду.
⚙️ Групу осіб на чолі з вугільним бізнесменом підозрюють у доведенні державного підприємства до стану стійкої фінансової неспроможності, несплаті податків і завданні 2 млрд грн збитків державі.

#ОрганізованаЗлочинність
⚖️ До 11 років позбавлення волі засудили двох громадян Туреччини, які завезли з Ірану 190 кг героїну для подальшого продажу в Україні та ЄС.
???? З України до Чехії екстрадували шість іноземців – учасників міжнародного шахрайського call-центру.

#СправаТижня
???? Затримано двох агентів спецслужб рф. За даними слідства, вони планували серію терактів у Києві та Львові, закладаючи вибухівку в торгових центрах.

#ПодіяТижня
???? В Офісі Генерального прокурора відбулась зустріч керівників правоохоронних та інших державних органів щодо документування та розслідування воєнних злочинів.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button