Ексклюзивне

«Иди беляши жарь»: підписники висміяли намір Тищенка балотуватись у мери Києва

Депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко заявив про намір брати участь у праймеріз по виборам на посаду міського голови Києва. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram, повідомляє 1News.

 

«Зважаючи на досить жвавий інтерес киян та журналістів, хочу повідомити: я йду на партійний праймеріз. Я відчуваю досить потужну підтримку киян як столичний мажоритарник і не можу їх підвести», – написав Тищенко.

Також він запропонував колегам, які виявили бажання взяти участь у праймеріз, «пропонувати конструктив».

«Вірю, що для усіх учасників праймеріз буде періодом народження нових ідей та шляхів досягнення, навколо яких об’єднаються кияни. І незалежно від того, хто переможе серед нас, перемогу насамперед здобудуть кияни, які підтримають партію «Слуга народу» на виборах до Київради та кандидата на посаду міського голови», – додав він.

https://www.instagram.com/p/CA8AGDZjH8o/?igshid=ktwgok5z1ubr

Зазначимо, що під цим же дописом Тищенка з’явились безліч коментарів, в яких його підписники не радять йому балотуватись на посаду мера Києва.

«Коля, краще сиди дома», «В школу ещё раз пойди, закусенец. И эти люди “представляют интересы граждан”…рука лицо», «Серйозно? Ну а що – ті кияни, які обирали вас до ВР цілком заслуговують на те, щоб їхнім мером став дилетант», «Был Виталик дибил, станет Коля дибил (не дай бог конечно) Иди беляши жарь, полуумный!», «Со своими сторисами только подтверждаете то, что там сидят одни олухи, выключая вас! Прекращайте Николай, это не Ваше. Мне все равно на вас, мне стыдно за страну!», – пишуть підписники Микола Тищенка.

Зазначимо, що 2 червня кореспондент 1News у Верховній Раді зафіксував, як Микола Тищенко узгоджував макет своїх рекламних бордів з Володимиром Зеленським.

Зокрема він надіслав Президенту два варіанти бордів з різними слоганами. Тищенко написав, що показував ці макети під час своєї презентації, «і всі сказали ок».

Згодом він написав Зеленському, що поклейку бордів зупинив, але ті, що вже повісили, будуть висіти до кінця місяця, оскільки «їх не можуть зірвати».

В той же час адресату під ім’ям «Света Ш» Тищенко написав, що поки вирішили без партійних бордів. «Президент дзвонив, просив не починати бордпрограму», – додав він.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» заявила, що для висунення кандидата на посаду міського голови Києва на виборах, що відбудуться восени 2020 року, буде проведений праймеріз серед кандидатів.

Про свої наміри взяти участь у праймеріз вже заявили члени фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський та Олександр Ткаченко. Також не виключено, що у них візьме участь депутат монобільшості Олександр Качура.

1News

Back to top button