Україна

РФ обстріляла Донеччину понад 2500 разів за добу


РФ обстріляла Донеччину понад 2500 разів за добу

Окупанти вбили цивільну особу у Курахівці, а також поранили мирного жителя у Веселому. Зафіксовані пошкодження будинків та інфраструктури регіону.

Війська РФ понад 2500 разів за добу обстріляли Донецьку область, один мирний житель загинув і ще один зазнав поранень. Про це 19 травня повідомила Національна поліція України.

“Протягом доби ворог обстріляв область 2524 рази. Росія била по житлових кварталах з РСЗВ Смерч, Ураган, артилерії. Під ударом перебували сім населених пунктів: міста Курахове, Слов’янськ, селище Курахівка, села Веселе, Завітне, Олександропіль, Шахтарське”, – зазначили правоохоронці.

Пошкоджено дев’ять цивільних об’єктів – шість житлових будинків, заклад освіти, водогін, ЛЕП.

“Курахівку росіяни накрили з артилерії – вбили цивільну особу, зруйнували приватний будинок. Внаслідок артилерійського обстрілу поранено людину в селі Веселе. З Ураганів окупанти вдарили по Завітному – зруйнували оселю”, – наголосили у поліції.

Крім того, за даними Міненерго, на Донеччині бригада енергетиків потрапила під удар ворожого Ланцета під час виконання ремонтних робіт. Минулося без постраждалих.

Раніше повідомлялося, що впродовж доби ворог завдав близько 460 ударів по Запорізькій області, поранено жінку.

Війська РФ продовжують обстріли прикордоння Сумщини – ОВА

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button