Ексклюзивне

«Что общего у депутатов и умалишенных людей»: нардепи у сесійній залі граються та дивляться Comedy club (фото)

Пленарний тиждень у Верховній Раді (2-6 листопада) пройшов доволі мляво. І це недивлячись на конституційну кризу, спровоковану рішенням Конституційного суду відносно антикорупційного законодавства. До того ж піджимають терміни з прийняттям Державного бюджету на 2021 рік. Також не слід забувати і про закінчення підрахунку результатів місцевих виборів, які в умовах децентралізації набувають дуже важливого значення.

1News підготувало добірку фотографій, які проілюструють, чим займались на робочих місцях народні депутати цього тижня.

Розваги та гумор

Парламентаря від «Слуги народу» Олександра Копиленка, який до депутатства був директором Інституту законодавства Верховної Ради України, судячи з усього мало цікавили питання, які розглядав парламент. І він надав перевагу грі Bubble poke.

Його колега по фракції Євген Петруняк теж не нудьгував і вирішив підняти собі настрій переглядом російської гумористичної програми Comedy Club.

Ще один депутат, якого не вдалося ідентифікувати, гаяв час, передивляю меми та смішні картинки у соціальній мережі. При цьому вони досить вдало описували картину, яка нагадує діяльність деяких українських парламентарів.

В той же час кореспондент 1News зафіксував досить дивну поведінку нардепа від «Слуги народу» Олександра Скічка. Він, розмовляючи з колегою, ніжно погладжував кнопку на системі «Рада». Чи-то він нерви так заспокоював, чи думав на роботі зовсім не про законодавчі справи.

Байден чи Трамп в усіх на вустах

У вівторок 3 листопада в Сполучених штатах Америки пройшли вибори Президента. Народних депутатів України ця тема вочевидь вкрай зацікавила, адже протягом усього пленарного тижня вони активно слідкувати за тим, хто ж лідирує на цих виборах.

Так, ніби від того, хто переможе в США, залежить майбутнє нашої держави.

Додамо, що подібної цікавості до місцевих виборів в Україні у парламентарів не було помічено.

Гра у хованки

Кореспондент 1News помітив ще один цікавий момент, який проявився у роботі депутатів цього тижня. Народні обранці почали більш ретельно ховати свої телефони від камер преси. Хтось прикривав мобільний паперами, а хто просто розвертався на своєму робочому місці так, щоб камери не могли фіксувати переписку.

Змінилась цього тижня і поведінка голови Верховної Ради. Так у четвер з трибуни Верховної Ради він відчитав депутатів за те, що вони безвідповідально ставляться до роботи і гуляють будівлею парламенту у своїх справах, забуваючи заходити до сесійної зали.

«Звертаюся до тих народних депутатів, які до 11-ї не випили каву: «Я дуже вас прошу розуміти відповідальність, яка на вас лежить. І знаходитись в сесійній залі, а не потім приходити і розповідати про те, що 10 людей запізнилося, 15-ть. Я ж бачу, що 346 у залі. Дуже всім дякую».

https://www.youtube.com/watch?v=BfEdaRM5Jkc

Цю репліку Разумков зробив після ремарки депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка: «Дима, два человека не успели». На це голова парламенту нецензурно вилаявся: «Не успело, бл*дь, на работу надо ходить».

Модники у парламенті

Цього тижня найбільшими модниками у Верховній Раді виявились міністр енергетики Ольга Буславець, яка прийшла на годину уряду у захисній масці Louis Vuitton та нардеп від «Слуги народу» Сергій Нагорняк, який вдягнув футболку з Тарасом Шевченком в образі Елвіса Преслі.

1News

Back to top button