Цікаве

Популярні ставки на футбол та особливості такого варіанту парі

Ставки на футбол: особливості

Футбол – це один із найпопулярніших видів спорту. У футбол грають більш ніж у 200 країнах світу, на сьогоднішній день є найпопулярнішим видом спорту у світі. Не дивно, що цей вид спорту, яким користуються протягом року на міжнародному рівні, також вважається найпопулярнішим видом спорту для ставок. Тому багато бетторів воліють зробити ставку на футбол онлайн, а не на інші спортивні дисципліни.

Доморощені ліги пропонують безліч способів поставити ставку на футбол онлайн, не кажучи вже про континентальні та міжнародні турніри. Беттори можуть вибирати з:

  • Ліги чемпіонів,
  • передсезонних матчів,
  • чемпіонатів Європи,
  • Кубка африканських націй,
  • Кубка Америки,
  • Чемпіонат світу.

І це лише деякі з них. Але вже за перерахованим вище списком можна зрозуміти, що робити ставки на футбол вигідно, тому що в цій спортивній дисципліні бетторам пропонується максимальна різноманітність.

Особливості ставок на футбол

Сучасні букмекерські контори пропонують своїм клієнтам величезний вибір футбольних матчів, на які клієнти мають можливість зробити ставку на футбол онлайн. Завдяки тому, що матчі організовані в порядку національності та ліги, ще ніколи не було так легко знайти гру, на яку беттори хочуть зробити ставки на футбол України.

Найчастіше букмекерські контори пропонують змагання та робити ставки на футбольні матчі найбільших ліг. До найбільших і найзначніших можна віднести Прем’єр-лігу, Бундеслігу та Серію А до нижчих дивізіонів на міжнародному рівні. Також надійні та перевірені букмекерські контори надають можливість робити широкий спектр ставок, від результату повного матчу до комбінованих ставок (зазвичай званих комбінованими ставками), коли клієнти можуть робити ставки на різні результати в тому самому купоні. Якщо бетторам хочеться зробити онлайн ставку на футбол на загальну кількість забитих голів, на автора першого гола, на гравця останнього гола, на рахунок першого тайму або багато іншого, то сучасні букмекерські контори пропонують такі типи ставок на футбол.

Як робити ставки на футбол?

Існує безліч способів як поставити ставку на футбол, і найкращі букмекерські контори прагнуть надати своїм користувачам найбільш конкурентоспроможні коефіцієнти з найширшим розмаїттям результатів ставок.

Ставка на матч на сьогоднішній день є найпоширенішим типом ставок у футболі. Простіше кажучи, це коли беттор робить ставки на футбольні матчі на кінець гри. У футболі є три результати:

  • перемога,
  • нічия,
  • поразка.

Часто згадується як “ставка 1X2”, оскільки беттори можуть поставити ставку на футбол на перемогу господарів (1), ставку на нічию (X) або ставку на перемогу команди гостей (2).

Ставки на футбольні турніри

Беттори можуть зробити ставку на остаточний результат футбольного турніру, і цей вид ставки відомий як довгострокова ставка. Користувачі можуть зробити ставку на футбол, наприклад на:

  • перемогу «Манчестер Юнайтед» у Прем’єр-лізі,
  • на перемогу Аргентини в Кубку Америки.

Але є також величезна кількість результатів, на які гравці також можу робити ставки футбол, наприклад, точка виходу конкретної команди в турнірі або підсумкове місце команди в лізі. Типовими прикладами можуть бути ставки онлайн на спорт футбол на вихід Англії до півфіналу наступного чемпіонату світу або виліт Китаю на груповому етапі Кубка Азії AFC.

Спеціальні ставки на футбол

Зі спеціальними ставки на футбольні матчі беттори можуть робити ставки на такі дії, як те, хто буде звільнений наступним менеджером Прем’єр-ліги, або, наприклад, літні трансфери. Спеціальні ставки на футбол — чудовий спосіб внести різноманітність в онлайн-ставки.

Якщо беттори зацікавлені у розміщенні ставки на футбол трансфер, це працює, передбачаючи клуб, у якому, на думку клієнтів азартно-розважального порталу, гравець опиниться наприкінці будь-якого заданого трансферного вікна. У більшості випадків це буде клуб, за який гравець вже грає, але коли беттори дивляться на шанси 10/1 для поточної команди, наприклад, є велика ймовірність, що трансфер ось-ось відбудеться.

Back to top button