Цікаве

Кращі криптовалютні біржі в Україні: проекти, які варті уваги

Сучасна українська криптобіржа – це багатофункціональна платформа, яка пропонує користувачам унікальний набір можливостей та широкий функціонал. Проекти сьогодні успішно розвиваються як в Україні, так і в Європі та усьому світі, що робить їх одними з найперспективніших.

Українські криптовалютні біржі: що варто знати про сучасні проекти

Одна із особливостей сервісів – спрощення користування для українських клієнтів. Сьогодні ви можете купувати коіни за гривню, а інтерфейс – повністю україномовний. При цьому ресурси працюють над тим, щоб поступово зменшувати комісію за операції в UAH. Щоб розібратися, де краще торгувати, зверніть увагу на наступні рекомендації та поради експертів:

  • Новачкам краще працювати з майданчиками, які надають доступ до демо-рахунків або пропонують декілька варіантів рішень інтерфейсів, наприклад, професійний та для початківців. Хороші платформи для співпраці: WhiteBIT, KUNA, QMALL, Binance.
  • Якщо ви професійно займаєтесь криптотрейдингом, то зверніть увагу на наступні українські криптобіржі: WhiteBIT, Binance, EXMO.
  • Найнижчі торгові комісії у розмірі 0,1% пропонує Binance та WhiteBIT.

Українські проекти сьогодні регулярно вдосконалюються, що робить їх конкурентними в новій міжнародній екосистемі.

Яка найкраща українська криптовалютна біржа?

Серед всього переліку актуальних майданчиків варто виділити сервіси, які сьогодні активно розвиваються та пропонують користувачам унікальні та вигідні умови співпраці:

  • KUNA Exchange.

Платформа, яка популярна як в Україні, так і в країнах Східної Європи. Торгова комісія – на рівні 0,25%, але вона зменшується при наявності преміум-акаунта. Інші переваги: зручна торгова платформа, просте поповнення та вивід суми як в коінах, так і в фіаті, офіційний мобільний додаток.

  • WhiteBIT

Найбільша європейська біржа криптовалют, яка пропонує користувачам найнижчу торгову комісію – 0,1%. Ресурс додатково передбачає Р2Р-платформу, АММ-біржу та сервіс з опрацювання платежів. Для зручності користування ви можете обрати інтерфейс як професійного типу, так і для новачків.

  • QMALL.

Новий проект, основа якого – висока швидкість, зручність та простота операцій. Комісії – порівняно низькі, розповсюджуються на торгові операції, поповнення та вивід грошових коштів. Додатковий плюс майданчика – наявність інших способів заробітку за рахунок проектів, які реалізовані на основі платформи.

Back to top button