Україна

Жителі “ДНР” можуть залишитися без води

Жителі ДНР можуть залишитися без води

Фото: pnp.ru

Наразі вода у мешканців непідконтрольної Україні частини Донецької області з’являється раз на кілька днів.

Єдине джерело водопостачання населених пунктів, підконтрольних окупантам, – канал Сіверський Донець-Донбас, який пошкодили ще на початку війни.

 

Води на територіях, підконтрольних “ДНР”, залишилося десь на три тижні. Про це заявив гендиректор “республіканського” підприємства “Вода Донбасу” Віталій Кіжаєв.

 

За його словами, єдине джерело водопостачання населених пунктів, підконтрольних “ДНР”, – канал Сіверський Донець-Донбас. Ще на початку бойових дій у лютому його обладнання було пошкоджено, почалися перебої із постачанням води.

 

“Стабільне водопостачання до нас повернеться лише після звільнення витоків цього каналу у районі Слов’янська”, – сказав Кіжаєв.

 

Наразі вода у мешканців непідконтрольної Україні частини Донецької області з’являється раз на кілька днів. У кожному місті – свій графік. Також організовано підвіз питної та технічної води.

 

 

Нагадаємо, раніше повідомляли, що “ДНРівці” розчаровані останніми новинами з фронту. Жінка розповідає чоловікові, що російські солдати стріляють із позицій поблизу її будинку, а потім їдуть ховатися. Вона сумнівається, що окупанти зможуть захопити Мар’їнку.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button