Україна

Автомобіль Сумиобленерго підірвався біля Тростянця, є жертви

Автомобіль Сумиобленерго підірвався біля Тростянця, є жертви

Фото: Сумская ОГА

Автомобіль підірвався на протитанковій міні

Територія Сумської області зараз небезпечна, оскільки російські військові залишили багато боєприпасів та замінованих ділянок.

Автомобіль із бригадою працівників Сумиобленерго підірвався на протитанковій міні поблизу села Білка на Сумщині, неподалік міста Тростянець. Одна людина загинула, ще четверо постраждали, повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький у п’ятницю, 8 квітня.

“На протитанковій міні, залишеній військовими РФ, підірвався автомобіль із бригадою працівників Сумиобленерго. Одна людина загинула. Двоє чоловіків з травмами та переломами було доставлено до лікарні. Ще двоє людей отримали контузію, без госпіталізації”, – йдеться у повідомленні.

За словами Живицького, працівники їхали на локацію, щоб відновити електропостачання.

Він наголосив, що територія Сумської області зараз небезпечна, оскільки російські військові залишили багато боєприпасів та замінованих ділянок.

Нагадаємо, 25 березня українські військові визволили Тростянець від російських окупантів. Як повідомив його мер, у місті не лишилося живого місця. 90% Тростянця за час окупації залишилися без опалення, світла, води та зв’язку. Цього тижня у місті почалися відновлювальні роботи.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button