Цікаве

У чоловіків набуває популярності “ошатна” білизна

У чоловіків набуває популярності ошатна білизна

Фото: savagex.com

Сітчастий топ Savage X Fenty

Незвичайні яскраві комплекти стали трендом серед чоловічої аудиторії на eBay після виходу нової лінії білизни від Ріанни.


 

У січні пошуки чоловічої спідньої білизни на eBay збільшилися на 60%, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про тенденцію, яка отримала назву “ефект Mengerie”, повідомляє Dailymail.


 


Зазначається, що сплеск інтересу до чоловічої білизни почався після виходу нової лінійки бренду Savage X Fenty, що належить 33-річній поп-зірці Ріанні.


 


Колекція включає чоловічі панчохи, майки в сітку, кроп-топи, труси-стрінги та інші предмети гардеробу яскравих кольорів.


 


Як зазначив представник eBay, перед Днем святого Валентина на 89% зріс пошук атласних боксерів. Також особливої ​​популярності користуються укорочені сітчасті топи.


 


 


 


 


 


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

One Comment

  1. Сенсація! Чоловіки масово переходять на “ошатну” білизну! ???? Відтепер не лише жінки, а й представники сильної статі прагнуть виглядати розкішно навіть під одягом! ???????? Чи це новий тренд у моді, чи просто бажання привернути увагу? Дізнайтеся всі подробиці про те, як чоловіки змінюють свої звички та чому вони готові витрачати шалені гроші на стильні труси! ???????? Не пропустіть найгарячіші деталі!

Back to top button