Україна

Євробачення-2022 – організатори показали, якою буде сцена конкурсу – 1News


Instagram конкурсу

Дизайн головного майданчика цьогорічного конкурсу називається The Sun Within (“Сонце всередині”)

Організатори “Євробачення-2022” показали, як виглядатиме сцена, на яку у травні цього року вийдуть представники 41 країни. Макет сцени показали на сторінці конкурсу в Instagram.

Дизайн головного майданчика цьогорічного конкурсу називається The Sun Within (“Сонце всередині”).

Як зазначається, розробила проект художниця та сценограф Франческа Монтінаро, яка створила сцени для італійського фестивалю Сан-Ремо у 2013 та 2019 роках.

На концепцію нової роботи дизайнера частково надихнув характер італійців: бунтарський, креативний, гостинний, палкий, інтуїтивний.

“Ми ті, у кого сонце всередині, і це наш спосіб бути на цьому світі”, – зазначила сценограф.

Починаючи роботу над проектом, Франческа врахувала інклюзивний характер пісенного конкурсу “Євробачення” та гостинність італійського народу.

“Каскад води, що обрамляє сцену, алегорично уособлює море, яке нас оточує, символ нашої культури. Сцена – це наш півострів: країна, де раді кожному конкурсанту, звідки б він не приїхав”, – пояснила дизайнерка.

Що стосується грін-руму, то він символізує італійський сад, де рослини переплітаються з променями світла, зависаючи між реальністю та ілюзією.


Instagram конкурсу

1News за темою: Kalush Orchestra може представити Україну на “Євробаченні 2022”

Нагадаємо, раніше італійський телеканал Rai назвав імена ведучих цьогорічного пісенного конкурсу “Євробачення-2022”, який відбудеться в Турині у травні. Вести урочистий захід будуть співачка Лаура Паузіні, телеведучий Алессандро Каттелан і виконавець Міка.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button