Україна

Біля столиці розпочалося будівництво індустріального парку

У Бучанському районі Київської області розпочалося будівництво першої черги індустріального парку E40 Industrial Park. Дозвіл на будівництво отримала компанія Dragon Capital. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, передає 1news з посиланням на пресслужбу ОДА.

«Індустріальний парк Е40 – це не просто регіональний промисловий майданчик, він має стати однією з точок росту економіки Київщини, а відтак і України в цілому. Парк Е40 – це ідеальне рішення для розміщення виробництва. Серед його переваг розташування на ключовій міжнародній трасі, поруч зі столицею та її висококваліфікованими кадрами, інфраструктура та сервіс від досвідченого девелопера», – зазначив Володін.

E40 Industrial Park – індустріальний парк загальною площею 200 тис. кв. м, розташований на 27 кілометрі Житомирської траси (с. Колонщина Бучанського району (Макарівська територіальна громада), що є частиною європейського автошляху E40.

Територія E40 Industrial Park охоплює площу 49 га та складається з 9 ділянок, спланованих під складські та виробничі приміщення, які відповідатимуть міжнародним стандартам для «зелених» будівель Breeam. Керуюча компанія Dragon Capital Property Management забезпечуватиме централізоване обслуговування об’єктів інфраструктури та охорону парку.

 

 

Back to top button