Україна

Столична влада назвала дату початку зимових шкільних канікул

Зимові канікули для столичних школярів розпочнуться 25 грудня і триватимуть до 9 січня включно, передає 1news з посиланням на пресслужбу Київради.

Про це розповів депутат Київської міської ради, заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

«Причин для переносу часу початку канікул немає. Завдяки ефективним протиепідеміологічним заходам в столиці вдалось зупинити зростання захворюваності на COVID-19 і вийти з червоної зони епідеміологічної небезпеки. Зараз всі 425 столичних шкіл працюють у звичайному режимі, а наші служби проводять постійний моніторинг закладів середньої освіти, контролюючи динаміку захворювання», – заявив Мондриївський.

Посадовець зазначив, що фахівці наполегливо рекомендують максимально вакцинувати населення для безпечнішого перебігу хвороби та збереження життя.

«Київ – лідер з вакцинації в Україні. Зараз вже зроблено майже 3,2 мільйона вакцинацій, де повністю вакциновано 1,58 мільйона киян, а серед представників освітньої галузі ця цифра вже майже 97 відсотків. Вакцинація, як показує практика, полегшує перебіг хвороби та рятує життя. Як зазначають представники центральної влади, якщо в країні буде досягнуто рівень вакцинації двома дозами 70 відсотків дорослого населення можна буде скасовувати карантинні обмеження», – підкреслив Мондриївський.

 

 

 

 

 

Back to top button