Цікаве

Стоматологія в Києві – як правильно вибирати клініку*

Запущена форма карієсу – не завжди наслідок безвідповідального відношення до свого здоров’я. Зазвичай, так відбувається тому, що неможливо вибрати, серед широкого різноманіття стоматологічних послуг, справжніх спеціалістів, яким можна довірити здоров‘я власних зубів. Хоча професійні стоматологи в Києві все ж є, наприклад, компанія oxford-med.com.ua, яка має тривалий досвід і багато вдячних клієнтів.

Чому важливо вибрати хорошу клініку?

На території країни працює дуже багато приватних стоматологічних кабінетів і клінік. Однак, це не показник високого рівня обслуговування, а більше бажання заробити. В разі неякісного лікування зубів, можливо отримати наступні відхилення:

  • руйнування пломби і здорового зуба,
  • неестетичні плями на передніх зубах внаслідок застосування дешевих засобів,
  • розвиток пульпіту після неналежного лікування,
  • випадання коронок, протезів, штифтів,
  • запалення ясен і втрата зубів після невдалого очищення емалі.

Послуги стоматологів і так коштують недешево, а додаткові витрати лягають на плечі пацієнтів, якщо вони потрапляють до рук недобросовісних “спеціалістів”. Тож потрібно вибирати стоматолога відповідально, розуміючи можливі наслідки.

На що звернути увагу?

Сучасні клініки і приватні кабінети пропонують максимальний комфорт та якість послуг. Це дійсно має значення під час лікування, та ніяке доброзичливе ставлення і особлива естетика закладу на вплинуть на пацієнта, якщо він не отримає обіцяної якості обслуговування. Тому, вибираючи клініку, необхідно робити акцент на таких факторах:

  • Персонал. В клініці мають бути різні спеціалісти, кожен на свій профіль. Відповідати на дзвінки і взаємодіяти з клієнтами повинен окремий адміністратор. Кваліфікація кожного лікаря підтверджується документально. Всі відомості доступні на спеціальному стенді або інтернет-сторінці. Лікарі періодично відвідують різні заходи, що підвищують їхню професійну цінність.
  • Обладнання. Зрозуміло, що оснащення клініки чи кабінету має бути новітнім, на високому рівні. Всі необхідні інструменти в наявності, ліки, якісні матеріали, засоби особистого захисту
  • Графік роботи. Зазвичай, приватні клініки та стоматологічні кабінети працюють за дещо зміненим графіком. Таким чином, щоб у пацієнта була можливість відвідати спеціаліста після роботи або у вихідний день.
  • Репутація. Особливе значення має репутація. Якщо рекламу чи відгуки в інтернеті можливо замовити, то емоції справжніх клієнтів не підробити. Тому важливо прислухатись до порад друзів та знайомих, цікавитись відгуками на інших тематичних форумах, порталах.

Також важливо моніторити ціни на послуги, вони не мають бути зависокими чи дуже низькими. Кожен спеціаліст має надавати гарантію на свої послуги.

Стоматологія в Києві досить розвинена, та слід уважно вибирати собі лікарів, цікавитись інформацією на офіційному сайті та відгуками справжніх клієнтів.

*на правах реклами

Back to top button