Україна

Київ очищають від самовільно встановлених конусів на парковках

За його словами, сьогодні відбувся перший рейд центральними вулицями, а далі ця робота буде поширена на всі 10 районів Києва, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу мерії.

«Наша мета – зробити так, щоб всі автомобілісти та взагалі всі мешканці Києва розуміли, що міські вулиці належать нам усім. Не якомусь шикарному ресторану чи банку, салону краси чи бізнес-центру. А кожному з нас. І ніхто не має права їх приватизовувати підручними засобами», – сказав заступник голови КМДА.

Усов також зазначив, що при цьому місто пропонує цивілізовану, прозору й зрозумілу альтернативу у вигляді уніфікованого міського знака про передплачене паркування. Він буде використовуватися виключно на підставі офіційного договору про бронювання профільним комунальним підприємством, кошти за це йтимуть безпосередньо у бюджет міста.

«Цей уніфікований знак київський міський голова презентував тиждень тому, і до кінця місяця ви вже побачите перші випадки його використання. З початку наступного місяця все передплачене паркування буде здійснюватися виключно за умови наявності такого знака», – сказав Усов.

 

 

 

 

Back to top button