Експерти попереджають – шоколад може викликати серйозні захворювання
Британський фонд серця опублікував дослідження про шкоду десерту, який обожнюють багато людей. Експерти розповіли, що шоколад викликає серйозні захворювання, і назвали щоденну корисну норму десерту, пише 1NEWS з посиланням на Жіночий Світ.
Фахівці відзначають, що найбільша небезпека шоколаду криється у великому вмісті цукру і насичених жирів. Вживання солодкого може привести до ожиріння і провокує виникнення серцевих захворювань, деяких видів раку та діабету.
Скільки можна їсти шоколаду
Існує денна норма насичених жирів: 30 грам для чоловіків і 20 – жінкам і дітям. Коли ви хочете з’їсти шматочок шоколаду, перевірте на етикетці поживність і склад продукту. Одна плитка шоколаду в середньому містить 250 калорій – це становить 10% від рекомендованої денної норми для чоловіків і 12% для жінок.