Цікаве

Найкращі друзі за знаком Зодіаку: як поводиться кожен

“Не май сто рублів, а май сто друзів”, – говорить народна мудрість. Ми можемо несвідомо вибирати соратників і поводитися з ними так чи інакше залежно від знака зодіаку.

Дружити теж потрібно вміти. Як це роблять (чи ні) представники 12 сузір’їв, розповів астропсихолог Богдан Глоба, передає 1News.

Овен

На перший погляд, він закінчений егоїст. Ніколи не слухає і живе собою. Але ніхто, крім цього хлопця, не вплутається в бійку за тебе один проти всіх.

Телець

Вірний і відданий, але абсолютно впертий у своїй думці. В гостях у нього завжди знайдеться, що перекусити, а вже застілля на його дні народження…

Близнюки

У нього стільки друзів, що диву даєшся! Здається, знає всіх навколо. Збирає всі плітки, в курсі всіх новин і поспішає їх повідомити. Звідки тільки енергія?

Рак

Вибірковий у дружбі, але якщо вже подружитеся, то серйозно і надовго. Саме Рак у буквальному сенсі обожнює друзів. Тому і буває вразливий, але швидко відходить.

Лев

Твій яскравий і потужний друг. Поблажливий і усміхнений. Так, злегка самозакоханий, але яке ж яке задоволення вийти з ним у світ!

Діва

Та сама твоя подруга, вигляд якої вивірений до дрібниць. І аксесуари підібрані ідеально. І, мабуть, ця людина здатна продумати до дрібниць абсолютно все.

Терези

То в шинок, то в музей, то вдома, то на світську тусовку. Любить, “щоб красиво” і щоб не нудьгувати. Хочеш божевільних вихідних? Клич Терези!

Скорпіон

Найвірніший друг. Так, слів він не добирає і скаже все, що думає. Але ти не ображайся! Просто ніхто не відкриє всю правду про твоє нове захоплення.

Стрілець

Скажений тусівник і балагур. І як сам запевняє, ніколи не “ввімкне задню” посеред авантюри.

Козеріг

Ще більш вибірковий, ніж Рак, і набагато більш прямолінійний. Мабуть, єдина дружба, в природі якої складно розібратися.

Водолій

Його друзі – його багатство. Для друзів готовий зробити навіть більше, ніж для близьких. Але не ганяйся за ним – він сам приходить, коли треба.

Риби

Самозабутньо б’ються за друга, як риба об лід. Утім, варто течії душі помінятися, можуть витерти об колишнього товариша ноги з усією люттю цунамі.

Джерело: астропсихолог Богдан Глоба в Instagram

Back to top button