Цікаве

Народний депутат України народила доньку

Джерела в оточенні новоспечених батьків розказали, що народжувала 28-річна Олена Кошелєва в одному з київських пологових будинків

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко та чинний президент Петро Порошенко, так би мовити, породичалися. У “радикалки” Олени Кошелєвої та нардепа з БПП Давида Макар’яна народилася спільна дитина, донечка.

Про це повідомляє 1NEWS.

“Дружина молодець. Сьогодні вона подарувала нове життя. Тепер у мене дві донечки”, – оголосив нардеп.

Джерела в оточенні новоспечених батьків розказали, що народжувала 28-річна Кошелєва в одному з київських пологових будинків. Пологи були складні, але все обійшлося. Породілля та дитина, ім’я якої поки невідоме, почуваються прекрасно.

Олена мало не до самого народження дочки продовжувала з’являтися в Раді. А якщо вірити cайтові ВР, то Кошелєва узагалі справно була на роботі, починаючи з наступного дня після пологів, 12-го березня.

Нагадаємо, про “службовий роман” депутатів стало відомо навесні 2018-го року. Олена тоді запевняла, що про весілля поки не йдеться. Та зрештою, вочевидь, таки передумала і пішла заміж.

Джерела: Страна/Новости N

3 Comments

  1. Вітаємо народного депутата Олену Кошелєву та її чоловіка Давида Макар’яна з народженням донечки! Бажаємо здоров’я та щастя новоспеченим батькам і їхній малечі.

  2. Народний депутат Олена Кошелєва та її колега Давид Макар’ян стали батьками донечки, що зміцнило їхній “службовий роман”. Пологи були складні, але зараз мама і дитина почуваються добре.

Back to top button