Україна

Авіакомпанія МАУ змінить правила перевезення ручної поклажі

Міжнародні Авіалінії України з 15 січня 2019 року змінить норми перевезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах. МАУ скорочує кількість предметів, які можна взяти з собою на борт літака, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу авіакомпанії.

Нові норми перевезення ручної поклажі будуть діяти для пасажирів, які придбали квитки з 1 листопада для подорожі після 15 січня наступного року, та залежатимуть від базового тарифу або класу обслуговування.

Так, пасажири, які придбали квитки, у вартість яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти із собою на борт літака одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг і розмірами не більш ніж 55х40х20 см, а також верхній одяг та парасольку.

Якщо до вартості квитка входить перевезення зареєстрованого багажу, пасажири зможуть взяти із собою на борт літака два місця ручної поклажі: 1 місце вагою до 7 кг і розмірами не більш ніж 55х40х20 см та одне місце вагою до 5 кг і розмірами не більш ніж 40х30х10 см, а також верхній одяг та парасольку. Це також стосується пасажирів преміум економічного класу обслуговування на далекомагістральних рейсах.

Пасажири бізнес класу середньомагістральних рейсів матимуть можливість перевозити два місця ручної поклажі: одне вагою до 12 кг і розмірами не більш ніж 55х40х20 см та одне місце вагою до 5 кг і розмірами не більш ніж 40x30x10 см, а також верхній одяг та парасольку.

Пасажири бізнес класу далекомагістральних рейсів матимуть можливість перевозити три місця ручної поклажі: два місця загальною вагою до 15 кг і розмірами не більш ніж 55х40х20 см кожне та одне місце вагою до 5 кг і розмірами не більш ніж 40x30x10 см, а також верхній одяг та парасольку.

 

 

 

Back to top button