Україна

Проїзд по одному з мостів Києва збираються зробити платним

Кличко зібрався в Німеччину на пошуки грошей для добудови Подільсько-Воскресенського мосту. Якщо міст збудують, то інвестор захоче повернути гроші, інформує 1NEWS з посиланням на Народну Правду.

Мер Києва Віталій Кличко не виключає, що проїзд по Подільсько-Воскресенському мосту через Дніпро в столиці, коли його добудують, може стати платним, оскільки інвесторам потрібно буде повертати вкладені кошти.

“Я допускаю, що проїзд по Подільсько-Воскресенському мосту може бути платним, адже інвесторам потрібно буде повертати вкладені кошти. Але ми розглядаємо різні варіанти, в тому числі і пільгові”, – заявив Кличко в ефірі телеканалу “Прямий”.

Він зазначив, що в четвер їде на инвестофорум в Німеччину, де з потенційними інвесторами обговорить умови добудови Подільсько-Воскресенського мосту. За словами Кличка, не добудову об’єкта необхідні інвестиції в розмірі 400 млн євро.

2 Comments

  1. Ума-палата. Как же Виталий собирается дань собирать в центре города. Опыт у Авакова перенимает. Тот бесплатно согнал тысячи машин по Житомирскому шоссе в одну полосу на вьезд в Киев. И как ему, Авакову, не икается…

    1. Я считаю что это очень правильное решение. Только так можно сделать метро и этот мост на ТРОЮ .
      Эта практика давно себя оправдала во всем мире . И только у нас в бывшем совке все на шару хочется. Пусть стоит этот проезд от 5-10 грн … но он вполне обоснованный. Этот мост за 5 лет окупится дважды при таком раскладе. Так как каждому захочется на своих колесах проехать без проблем.
      Все правильно … пора давно это было сделать .
      Для справки и уже просчитано …стройка этого подольско – воскресенского моста обошлась настолько дорого из-за откатов и бессмысленных вложений с воровством что за те же деньги построили в Китае супер современный мост длиной в 42 км между островами в китайском море.

Back to top button