Цікаве
Що додати у вінегрет, щоб салат став ще смачнішим
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку цукру. Такі нетрадиційні складові дозволяють зробити смак страви м’якшим та ніжнішим.
Подробиці
Крім цього, у приготуванні вінегрету є ще кілька секретів:
- Щоб усі компоненти не пофарбувалися в один колір через буряки, цей коренеплід слід додавати в тарілку останнім: так блюдо залишиться різнобарвним навіть після перемішування;
- Смак салату буде більш насиченим, якщо необхідні для його приготування овочі відварити в шкірці;
- Якщо ви не хочете, щоб цибуля перебивала всі інші інгредієнти, перед тим як відправити її в салат, замочіть овоч з різким смаком у маринаді з додаванням оцту;
- Оскільки вінегрет – холодний салат, то й усі продукти, що входять до його складу, мають бути попередньо охолоджені.