Цікаве

Абрикоси купую тільки для Цього Пирога! Дуже вдячна Мамі за цей рецепт! Весь сезон його готую!

Готую неймовірно смачний абрикосовий літній пиріг. Він шалено смачний, тільки спробуйте!

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний 400 г
  • Цукор 150 г
  • Яйця 4 шт.
  • Сіль щіпка
  • Ванільний цукор 5 г
  • Масло вершкове 150 г
  • Борошно 250 г
  • Розпушувач 1 п.
  • Абрикоси 10 шт.
  • Мигдалеві пелюстки
  • Цукрова пудра для посипання

Приготування:

До сиру додаю цукор, яйця, щіпку солі, ванільний цукор і перемішую міксером до однорідності.

Розтоплюю вершкове масло і змішую з сумішшю.

Всипаю борошно та розпушувач, замішую до однорідності.

У форму діаметром 24 см кладу пергамент, виливаю частину тіста і викладаю абрикоси, порізані навпіл.

Поверх викладаю другу частину тіста, знову абрикоси та посипаю мигдалеві пелюстки. Випікаю за температури 170 градусів 45-55 хвилин.

Охолоджую пиріг та посипаю цукровою пудрою.

Смачного!

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × five =

Back to top button