Події

⚡️Для чого путін відновлює сталінські спортивні паради російський диктатор во…

⚡️Для чого путін відновлює сталінські спортивні паради

російський диктатор вородимир путін підтримав ідею відновлення спортивних парадів на красній площі в центрі москви за прикладом тих, що проводилися у часи правління сталіна. 

▫️ Пропаганда кремля часто апелює до «славного радянського минулого». Спортивні паради були важливою ланкою у радянській пропаганді 1930-х років. Вона була спрямована на мобілізацію населення та демонстрацію його готовності до оборони в рамках підготовки до Другої світової війни, а також спробою побудувати імідж срср як «супердержави» на міжнародній арені.

▫️ Проведенням подібних масових заходів сьогодні влада в рф намагається підкріпити віру росіян у «могутність» їхньої держави задля посилення підтримки серед населення політики кремля, зокрема війни проти України. 

❗️ Раніше ГУР МО в партнерстві  з Центром протидії дезінформації РНБО запустили новий розділ порталу War & Sanctions – «Чемпіони терору». Він містить дані про російських спортсменів, тренерів і спортивних функціонерів, які продовжують брати участь у міжнародних змаганнях та відбілюють репутацію росії.

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − six =

Back to top button