Україна

На Київщині чоловіка ув’язнили на сім років за смерть поліціянта


На Київщині чоловіка ув’язнили на сім років за смерть поліціянта

В одному із закладів відпочинку Київщини, у засудженого виник конфлікт з 22-річним дільничним офіцером районного відділу поліції. Під час сварки чоловік завдав удар в голову потерпілого.

Суд визнав чоловіка винним у смерті дільничного офіцера поліції на Київщині та засудив до семироків ув’язнення. Інцидент стався у березні 2019 року, коли конфлікт у закладі відпочинку призвів до фатального удару, що спричинив смерть поліціянта.Про це інформує пресслужба Київської  обласної прокуратури у понеділок, 21 жовтня.

Чоловіка визнано винним в заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

У березні 2019 року, перебуваючи в одному із закладів відпочинку Київщини, у засудженого виник конфлікт з 22-річним дільничним офіцером районного відділу поліції. Під час сварки чоловік наніс кулаком удар в голову потерпілого.

Від отриманих тілесних ушкоджень дільничний помер в кареті швидкої медичної допомоги.

У судовому засіданні чоловік свою вину не визнав.

Разом з тим, суд, врахувавши обґрунтовані та беззаперечні доводи прокурорів, ухвалив обвинувальний вирок та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на сім років.

Нагадаємо, підозрюваному в умисному вбивстві пенсіонера на автозаправній станції у Києві, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 листопада.

Жертва тирана: чому суд виправдав жінку за вбивство співмешканця

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen + 17 =

Back to top button