Україна

Генштаб озвучив ситуацію на фронті


Генштаб озвучив ситуацію на фронті

Найбільшу активність противника зафіксовано на Покровському напрямку, де окупанти здійснили 46 атак.


Протягом минулої доби на фронті відбулось 197 бойових зіткнень. На Покровському напрямку українські військові відбили 46 атак російських загарбників. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні в понеділок, 21 жовтня.
 
На Харківському напрямку противник чотири рази проводив безуспішні наступальні та штурмові дії в районі Вовчанська. 

Кількість бойових зіткнень за добу на Куп’янському напрямку досягла дванадцяти. Сили оборони відбивали атаки росіян в районах Голубівки, Колісниківки, Лозової, Піщаного, Вишневого та Новоосинового.  
 
На Лиманському напрямку війська ЗСУ зупинили 20 атак окупантів. Основні зусилля російські загарбники концентрували в районах Греківки, Новомихайлівки, Ямполівки, Новосадового, Тернів, Зарічного та Серебрянського лісництва. 
 
Одну атаку неподалік Івано-Дар’ївки відбито Силами оборони на Сіверському напрямку. Дві спроби загарбників просунутись уперед поблизу Ступочок українські воїни зупинили на Краматорському напрямку. Ситуація контрольована. 
 
Ворог п’ять разів намагався просунутися вперед у районі Торецька та Щербинівки. 46 атак відбито на Покровському напрямку. Ворог намагався просунутись неподалік населених пунктів Михайлівка, Воздвиженка, Миролюбівка, Новотроїцьке та Сухий Яр. Основні ж зусилля росіяни зосереджували в районах Селидового та Променя, де відбулось відповідно 22 та 9 боєзіткнень. 
 
Сили оборони продовжують стримувати ворога на Курахівському напрямку. В районах населених пунктів Гірник, Новодмитрівка, Курахівка, Костянтинівка, Максимільянівка, Антонівка, Курахове, Водяне окупанти 59 разів намагалися прорвати українські оборонні рубежі.  
 
Одинадцять атак противника зупинено в районі Богоявленки та одну – поблизу Новоукраїнки, що на Времівському напрямку. На Оріхівському напрямку ворожі підрозділи тричі намагались просунутись в районі Роботиного. На Придніпровському напрямку воїни ЗСУ шість разів відбивали атаки російських загарбників.

За минулу добу ракетні війська та артилерія Сил оборони завдали чотири удари по районах зосередження особового складу і ОВТ противника, а також уразили два пункти управління БпЛА, один засіб ППО, одну артилерійську систему та ще два важливих об’єкти ворога.


Нагадаємо, минулої доби ЗСУ ліквідували 1710 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення в Україну армія Росії втратила 680 230 військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × three =

Back to top button