Україна

З колишньої резиденції Януковича зняли арешт


З колишньої резиденції Януковича зняли арешт

Договір управління рухомим арештованим майном паркового комплексу Межигір’я залишається чинним.


Вищий антикорупційний суд зняв арешт із нерухомого майна паркового комплексу Межигір’я. Про це повідомила голова Нацагентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума в Telegram в п’ятницю, 18 жовтня.
 
“У четвер, 17 жовтня, Вищий антикорупційний суд зняв арешт із нерухомого майна колишньої приватної резиденції президента-втікача Віктора Януковича Межигір’я. Підкреслю: договір управління рухомим майном, переданим в АРМА для управління, залишається чинним”, – написала вона.
 
Дума зауважила, що рішення ВАКС не впливає на статус рухомого майна, яке залишається під управлінням державної установи Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва Межигір’я, відповідно до підписаного з АРМА договору управління. І Нацагентство продовжує управляти цим активом, забезпечуючи надходження до держбюджету.
 
Нагадаємо, у травні міжвідомча комісія здійснила роботу з передачі арештованого майна колишньої резиденції Януковича Межигір’я до АРМА. У липні завершився один з основних етапів націоналізації Межигір’я. Відтоді парк офіційно працює для відвідувачів.

Межигір’я: що змінюють в колишній резиденції Януковича

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × three =

Back to top button