Події

⚡️ Брехня ru-пропаганди про те, що економіка навіть під санкціями нібито зростає…

⚡️ Брехня ru-пропаганди про те, що економіка навіть під санкціями нібито зростає семимильними кроками, стає все очевиднішою. Європейські економісти оприлюднили звіт, у якому зазначають, що дані росстату про зростання економіки рф у 2023 та 2024 роках можуть бути фейком. 

▫️ Фахівці вказують, що влада рф суттєво занизила ключовий економічний параметр – рівень інфляції. Про це свідчать дані альтернативних підрахунків, які ведуться приватними дослідницькими агенціями. І якщо скоригувати цифри з урахуванням реальних показників інфляції, магія розсіюється – офіційно виголошене зростання ВВП перетворюється у чималий мінус. 

❗️  Те, що війна та санкції виснажують економіку рф, є фактом. А оскільки путін готовий на все заради продовження війни, то незабаром це добре відчує на собі кожен росіянин. 

Варто зауважити, що кремль уже почав «лізти у кишеню» простих громадян, шукаючи гроші на фінансування війни. Як стало відомо раніше, наступного року рф на чверть збільшить військовий бюджет. Водночас суттєво скоротяться соціальні витрати. 

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × one =

Back to top button