Події

✅ Детективи Головного підрозділу детективів БЕБ спільно з оперативниками кібе…

Детективи Головного підрозділу детективів БЕБ спільно з оперативниками кіберполіції викрили групу осіб, які незаконно використовували товарні знаки, що належать міжнародній компанії.

????️‍♂️ Встановлено, що згадані особи завозили копії гаджетів із Китаю. Підробки рекламували та продавали на вебсайтах, Instagram-сторінці та telegram-каналах. Покупцям пропонували широкий асортимент техніки: зарядні пристрої, навушники, смартгодинники тощо. Брендовану продукцію надсилали поштою по всій території України.

➡️ Детективи БЕБ спільно зі співробітниками Департаменту Кіберполіції та Департаменту детективів із стратегічного захисту економіки БЕБ провели обшуки в Житомирській та Хмельницькій областях.

➡️ В результаті правоохоронці вилучили понад 4 тис. одиниць контрафактної/фальсифікованої продукції.

???? Своєю чергою спеціалісти компанії-правовласниці дослідили зразки контрафактних товарів та встановили, що вони мають низьку якість, а маркування та пакування не відповідають стандартам якості. Крім того, продукція виготовлена та брендована без дозволу правовласника торгової марки. Таким чином компанія зазнала матеріальної шкоди в розмірі орієнтовно 25 млн грн.
Наразі досудове розслідування триває.

???? Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора.

Більше новин про роботу
Кіберполіції у телеграмканалі
➡️ https: https://t.me/CyberpolUA

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 − 5 =

Back to top button