Цікаве

Деруни під Шубою! Хто, ще не пробував – біжіть готувати! Бо це так просто і так смачно!

Сьогодні готую деруни за незвичайним рецептом, дуже смачно виходить і просто готуються!

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт. (600 г)
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Мелений чорний перець за смаком

Шубка:

  • Яйця відварені – 2 шт.
  • Сир твердий – 100-120г.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сіль, мелений чорний перець за смаком

Приготування:

Картоплю натираю на середній терці. Викладаю на сито і поливаю лимонним соком, перемішую. Руками віджимаю сік, перекладаю в іншу миску.

Нарізаю дрібним кубиком цибулю, додаю перець та сіль, яйце, перемішую до однорідності.

Додаю борошно і перемішую.

Шубка:

На терці натираю сир та нарізаю дрібним кубиком варені яйця, солю, перчу, видавлюю часник і заправляю майонезом і сметаною, перемішую.

Розігріваю олію та викладаю деруни ложкою, обжарюю з обох боків. Приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

На одну сторону викладаю шубку, обжарюю під кришкою 5 хвилин на маленькому вогні.

Прикрашаю зеленню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × five =

Back to top button