Все підготувала за 5 хв і в духовку! Дуже люблю пироги на Сухому тісті! З сиром і фруктами смакота
Вчора зателефонувала сестричка і сказала, що приїде у гості. Я звичайно ж швидко поквапилась і приготувала різної їжі на вечерю. Фотографувати накритий стіл не стала, оскільки нових страв на ньому не було. А ось пиріг сфотографувала, такого рецепту на сайті ще немає.
Дуже люблю насипні пироги, та взагалі будь-яку випічку люблю, на жаль. Для начинки підійдуть будь-які ягоди та фрукти. Я використовувала сливи, які ростуть на моїй ділянці. Пиріг вийшов смачним, рекомендую скуштувати.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 320-350 г.
- Вершкове масло – 150 г.
- Сир – 200 г
- Цукор-150 г.
- Розпушувач – 10 г.
- Сіль – 1 щіпка
Приготування:
Пиріг зробила за лічені хвилини, у цьому мені допоміг мій улюблений подрібнювач. Але, якщо у вас немає такого приладу, натріть масло на тертці в муку або порубайте ножем.
Отже, в чашу всипала муку, додала вершкове масло, цукор, сіль і розпушувач. Подрібнила у крихту.
Розділила тісто на дві частини. Одну частину висипала у форму для запікання та розрівняла.
Зверху виклала сир і трохи присипала цукром, але це не обов’язково.
Сливи розрізала та видалила кісточки, розклала на сир. Засипала тістом, що залишилося.
Випікала пиріг при 180 гарусах близько 45-50 хвилин.
Остудила, витягла пиріг із форми та нарізала на порційні шматочки.