Цікаве

Все підготувала за 5 хв і в духовку! Дуже люблю пироги на Сухому тісті! З сиром і фруктами смакота

Вчора зателефонувала сестричка і сказала, що приїде у гості. Я звичайно ж швидко поквапилась і приготувала різної їжі на вечерю. Фотографувати накритий стіл не стала, оскільки нових страв на ньому не було. А ось пиріг сфотографувала, такого рецепту на сайті ще немає.

Дуже люблю насипні пироги, та взагалі будь-яку випічку люблю, на жаль. Для начинки підійдуть будь-які ягоди та фрукти. Я використовувала сливи, які ростуть на моїй ділянці. Пиріг вийшов смачним, рекомендую скуштувати.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 320-350 г.
  • Вершкове масло – 150 г.
  • Сир – 200 г
  • Цукор-150 г.
  • Розпушувач – 10 г.
  • Сіль – 1 щіпка

Приготування:

Пиріг зробила за лічені хвилини, у цьому мені допоміг мій улюблений подрібнювач. Але, якщо у вас немає такого приладу, натріть масло на тертці в муку або порубайте ножем.

Отже, в чашу всипала муку, додала вершкове масло, цукор, сіль і розпушувач. Подрібнила у крихту.

Розділила тісто на дві частини. Одну частину висипала у форму для запікання та розрівняла.

Зверху виклала сир і трохи присипала цукром, але це не обов’язково.

Сливи розрізала та видалила кісточки, розклала на сир. Засипала тістом, що залишилося.

Випікала пиріг при 180 гарусах близько 45-50 хвилин.

Остудила, витягла пиріг із форми та нарізала на порційні шматочки.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × five =

Back to top button