Україна

Чверть боїв проходять під Курахово – Генштаб


Чверть боїв проходять під Курахово - Генштаб

Генеральний штаб зазначає, що активним ворог був також на Покровському та Лиманському напрямках.

Генеральний штаб ЗСУ на своїй Facebook-сторінці повідомив, що на фронті минулої доби сталося 198 боїв, найбільше – чверть – на Курахівському напрямку, також активним ворог був на Покровському та Лиманському напрямках.

Ситуація за напрямками така:

На Харківському напрямку відбулося дві ворожих атаки в районі Тихого.

На Куп’янському напрямку, за добу окупанти здійснили 26 атак. Сили оборони зупинили усі штурмові дії противника в районах Синьківки, Степової Новоселівки, Кругляківки, Колісниківки, Голубівки, Петропавлівки, Першотравневого, Лозової та Вишневого.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 37 атак загарбників поблизу населених пунктів Новоєгорівка, Новолюбівка, Греківка, Невське, Терни, Ямполівка, Торське та Зарічне. Основні зусилля ворог направляв у бік Невського, де провів ще вісім атак.

На Сіверському напрямку Силами оборони України відбито три штурми поблизу Верхньокам’янського.

На Краматорському напрямку ворог чотири рази намагався прорвати оборону в районах Оріхово-Василівки та Диліївки.

На Торецькому напрямку ворог здійснив три атаки.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 40 ворожих штурмів різної інтенсивності , в районах населених пунктів Миролюбівка, Промінь, Мирноград, Лисівка, Селидове, Гродівка, Новотроїцьке та Новопавлівка.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили ворожі атаки у районах населених пунктів Ізмайлівка, Гірник, Зоряне, Курахівка, Цукурине, Новодмитрівка, Новоселидівка, Антонівка, Костянтинівка, Катеринівка, Георгіївки та Водяного, де окупанти 50 разів намагалися прорвати оборону наших військ. Найбільш активно ворог діяв біля Георгіївки, Новодмитрівки та Антонівки.

На Времівському напрямку нашими захисниками відбито три атаки окупантів в районі Богоявленки.

На Оріхівському напрямку відбулось два бойових зіткнення неподалік Малої Токмачки та Новоданилівки.

На Придніпровському напрямку вісім атак окупантів не мали успіху.

В Курській області за минулу добу авіація ворога завдала 12 авіаударів, скинувши при цьому 16 керованих авіабомб по території РФ.

Як ми вже писали, за рік боїв за Вугледар Росія втратила вчетверо більше осіб з числа елітних загонів морської піхоти РФ, ніж за десять років війни в Чечні. 

Додамо, що Росія зазнала у вересні найбільших втрат на фронті від початку повномасштабного вторгнення. Зокрема, середні втрати на добу перевищували тисячу солдат.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + 12 =

Back to top button