Україна

ЗСУ розповіли про тактику ворога під Часовим Яром


ЗСУ розповіли про тактику ворога під Часовим Яром

Ворог запускає до п’яти керованих авіабомб за раз і намагаються йти більшою групою на штурм позицій Сил оборони.

Окупанти скидають на Часів Яр в Донецькій області до п’яти керованих авіабомб за раз, переходять канал, намагаються накопичитись, щоб іти більшою групою на штурм позицій Сил оборони. Про це заявив представник пресслужби 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила Іван Петричак в ефірі телемарафону Єдині новини.

“Ситуація критично складна. За останні кілька тижнів не було, мабуть, жодного дня, коли б росіяни не намагалися протиснути нашу лінію оборони”, – зазначив він.

За його словами, відбуваються постійні стрілецькі бої ворога з нашою піхотою.

За його словами, росіяни руйнують місто – б’ють щодня з усього наявного в них озброєння і, окрім артилерії, РСЗВ, по українській лінії оборони активно працює російська авіація.

“КАБи падають по 4-5 штук за один раз і руйнують все, що може бути там. Плюс до цього некеровані авіаційні ракети, які закидають в нашому напрямку. Поки що ситуація контрольована, тобто лінія зіткнення не змінюється, але дуже складно”, –  наголосив Петричак.

Представник пресслужби 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила розповів, що механізованих штурмів немає. Окупанти намагаються переходити канал поблизу населеного пункту і вступати в стрілецькі бої при підтримці артилерії та FPV-дронів. Росіяни постійно намагаються накопичувати свої сили.

Як ми вже писали, російська армія обстріляла Часів Яр Донецької області. Одна людина загинула, і ще троє – зазнали поранень.

Росіяни атакували Часів Яр: вбито п’ять людей

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 2 =

Back to top button