Події

⚡️ Україна продовжує роботу над посиленням підтримки з боку західних партнері…

⚡️ Україна продовжує роботу над посиленням підтримки з боку західних партнерів. Зокрема, 11 жовтня у Берліні Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Федеральним президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром та Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

▫️ Основна тема переговорів – безпекова ситуація в Україні та потреби на тлі постійних російських ударів по енергетичній мережі й активних бойових дій на фронті. Президент представив Олафу Шольцу План перемоги та обговорив із канцлером ключові аспекти Плану, а також під час візиту Німеччина оголосила про новий пакет оборонної допомоги на 600 млн євро.

▫️ У Ватикані Глава держави провів зустріч із Папою Римським Франциском. Ключовою темою переговорів стало повернення полонених і депортованих українців із росії.  

❗️Усі намагання росії підірвати підтримку України з боку західних партнерів є провальними. Союзники України продовжують надавати нашій державі військову допомогу для протистояння агресору та підтримують прагнення України досягти сталого і справедливого миру. 

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 + eighteen =

Back to top button