Події

⚡️росіяни шоковані публічними погрозами та оголошенням «кревної помсти» з бок…

⚡️росіяни шоковані публічними погрозами та оголошенням «кревної помсти» з боку очільника чечні рамзана кадирова сенатору від дагестану, мільярдеру сулейману керімову, а також депутатам від інгушетії та башкирії бекхану барахоєву та різвану курбаєву.

▪️Ця заява, яку кадиров зробив у присутності командирів силових структур чечні і яка може перерости у міжнаціональну сутичку, стала наслідком бізнесового конфлікту кадирова з керімовим за контроль над маркетплейсом Wildberries.

▪️Вихід кримінальних розбірок на державний рівень в рф – це прямий наслідок політики, якої російський диктатор путін десятиліттями дотримувався щодо чечні. В обмін на показову лояльність кадирову дозволялося робити на території чечні все. 

❗️Ця ситуація яскраво засвідчила, що так звана стабільність, яку кремль «продавав» росіянам в обмін на абсолютну владу, насправді є дуже хиткою. Хитким є також і авторитет путіна, який мав би стати незаперечним арбітром у бізнес-суперечці кадирова і керімова, але насправді не може контролювати відносини своїх кавказьких «васалів».

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 18 =

Back to top button