Події

Двоє загиблих та пʼять поранених внаслідок чергових авіаатак військ рф Харк…

Двоє загиблих та пʼять поранених внаслідок чергових авіаатак військ рф Харкову та передмістю – розпочато провадження

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 8 жовтня з 16:50 до 17:20 збройні сили рф завдали серію ударів з тактичної авіації по Харкову та передмістю.

У Салтівському районі Харкова авіаційний боєприпас влучив біля водойми у районі щільної житлової забудови. Загинули дві людини: 69-річна жінка та чоловік 73 років. Ще пʼять людей отримали поранення. Пошкоджено багатоквартирні житлові будинки.

Також зафіксовано удари і по передмістю обласного центру. Так, у с. Черкаська Лозова пошкоджено будинки. У селищі Мала Данилівка влучання у лісосмузі.

За попередніми даними, ворог завдав удари ФАБ-250 з УМПК з населеного пункту томарівка бєлгородської області рф. Для обстрілу використовувались два літаки Су-34.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Video is too big

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + ten =

Back to top button